FÖRETAG

FÖRETAGSINFORMATION

InfoTrader levererar komplett information gällande företag såsom exempelvis ekonomiska nyckeltal och vilka som sitter i styrelsen. Vi tillhandahåller företagsinformation som ständigt uppdateras.

För den som ska anlita eller inleda ett samarbete med ett företag är det viktigt att veta så mycket som möjligt om verksamheten ifråga.

Det är här vi på InfoTrader kommer in i bilden

Till mycket förmånliga priser kan vi tillhandahålla högkvalitativ och lättöverskådlig företagsinformation. Vi ger dig en både bred och djup bild av ett företags tillstånd och vilka som i nuläget är involverade i rörelsen.

Sökningar kan göras på samtliga Sveriges företag och de enskilda transaktionerna innehåller uppgifter om exempelvis styrelse, årsredovisningar, skatteregistrering, registreringsbevis, bolagsordningar och kreditinformation.

Smidigt och enkelt att få tag på företagsuppgifter

Med vår hjälp blir det både enkelt och smidigt att få tillgång till företagsuppgifter. Vår mångåriga erfarenhet av den här typen av arbete gör det enkelt för oss att plocka fram och leverera relevant data ur olika företagsregister och ­databaser. Till exempel erbjuder vi olika typer av kreditrapporter, kontroll av betalningsanmärkningar, rapporter för mer omfattande kreditprövning, företagsbedömning och olika typer av upphandlingsunderlag. Kort sagt: just den företagsinformation som behövs för att ni skall kunna fatta välinformerade beslut.

Egna rapporter

Du kan enkelt sätta ihop dina egna rapporter för att med ett knapptryck enkelt hämta just den informationen du är i behov av.

Bevakning

Genom att bevaka ett företag får du reda på när en förändring sker. Det kan exempelvis vara en ändring av företagets adress, status, styrelse eller företagets fordonsinnehav.
Vi bevakar alla ändringar som rapporterats in till Bolagsverket, SCB eller Transportstyrelsen.

Innehåll

I tjänsten kan du exempelvis få information om:
- Styrelse, ledning
- Firmateckning
- Verklig huvudman och Verklig ägare
- Nyckeltal / Räkenskaper
- Moms- och F-skatte registrering
- Koncernstruktur
- Årsredovisningar / Bokslut
- Registreringsbevis
- Vilka fastigheter ett bolag äger
- Bolagshändelser
- Verksamhet och Status
- Betalningsanmärkningar
- Rating

Ett axplock av kunder

Svea Inkasso, Ludvig & Co, Norstedt Juridik och Vinge Advokatbyrå.

Källor

Våra huvudsakliga källor till företagsinformationen är Bolagsverket och SCB.
bolagsverket.sescb.se