Företagsinformation av hög kvalitet

För den som ska anlita eller inleda ett samarbete med ett företag är det viktigt att veta så mycket som möjligt om verksamheten ifråga. Det är här vi på InfoTrader kommer in i bilden. Till mycket förmånliga priser kan vi tillhandahålla högkvalitativ och lättöverskådlig företagsinformation.
Vi ger dig en både bred och djup bild av ett företags tillstånd, och vilka som i nuläget är involverade i rörelsen. Sökningar kan göras på samtliga Sveriges företag och de enskilda transaktionerna innehåller uppgifter om exempelvis styrelse, årsredovisningar, skatteregistrering, registreringsbevis, bolagsordningar och kreditinformation.

Smidigt och enkelt att få tag på företagsuppgifter

Med vår hjälp blir det både enkelt och smidigt att få tillgång till företagsuppgifter. Vår mångåriga erfarenhet av den här typen av arbete gör det enkelt för oss att plocka fram och leverera relevant data ur olika företagsregister och ­databaser.
Till exempel erbjuder vi olika typer av kreditrapporter, och vi erbjuder kontroll av betalningsanmärkningar, rapporter för mer omfattande kreditprövning, företagsbedömning, och olika typer av upphandlingsunderlag. Kort sagt: just den företagsinformation som behövs för att ni skall kunna fatta välinformerade beslut.