Fastighetsinformation

Det är mer än bara intressenter till bostadsrätter eller fritidshus som är intresserade av fastighetsinformation. Det finns ofta, även hos företag och olika slags verksamheter ett behov av att ta del av fastighetsuppgifter, då denna info påverkar många verksamheter på olika sätt.
InfoTrader är Sveriges ledande leverantör av fastighetsinformation. Data vi tillhandahåller är inte bara av högsta kvalitet – vi har även varit noggranna med att utveckla och förfina funktionaliteten och användarvänligheten. När vi levererar uppgifter om olika fastigheter är vi också noga med mervärdet och hjälper er vidare i det fördjupade informationssökandet. Alla fastighetssvar innehåller till exempel direktlänkar till fastighetsregister där det står att läsa om t.ex. fastighetens rättigheter, planer, byggnader, lägenheter, kartor och så vidare.

Prisvärda fastighetsuppgifter

Vi är unika med vårt utbud av delmängder, och du betalar endast för fastighetsinformationen som ditt företag verkligen behöver. Med vår hjälp kan du söka i fastighetsregister och ta del av fastighetsbeteckningar, ­adresser, organisations­, nyckel­ eller personnummer, med mera.
Flerfastighetssökning och möjligheten att leta upp en fastighetsbeteckning är en klar fördel i våra system, som du också kan ta del av på ett kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss, redan idag, för mer information!