FASTIGHET

FASTIGHETSINFORMATION

InfoTrader är Sveriges ledande leverantör av uppdaterad fastighetsinformation och har utvecklat kompletta tjänster inom området, med mycket hög kvalitet och unik funktionalitet.

InfoTrader är Sveriges ledande leverantör av fastighetsinformation. Data vi tillhandahåller är inte bara av högsta kvalitet – vi har även varit noggranna med att utveckla och förfina funktionaliteten och användarvänligheten. När vi levererar uppgifter om olika fastigheter är vi också noga med mervärdet och hjälper er vidare i det fördjupade informationssökandet. Alla fastighetssvar innehåller till exempel direktlänkar till fördjupad information där det står att läsa om t.ex. fastighetens rättigheter, planer, byggnader, lägenheter, kartor och så vidare.

Prisvärda fastighetsuppgifter

Vi är unika med vårt utbud av delmängder och du betalar endast för fastighetsinformationen som ditt företag verkligen behöver. Du kan enkelt söka i fastighetsregistret med hjälp av av fastighetsbeteckningar, ­adresser, organisations­, nyckel­ eller personnummer. Flerfastighetssökning, söka via vår ytbildade karta och möjligheten att leta upp en fastighetsbeteckning är en klar fördel i våra system, som du också kan ta del av på ett kostnadseffektivt sätt.

Speciallösningar

Våra speciallösningar för Excel/Word ger dig möjligheten att enkelt t.ex. hämta lagfarna och taxerade ägare direkt till Microsoft Excel. Med ett knapptryck hämtas information om önskade fastigheter och Excelbladet fylls i.

Innehåll

I tjänsten kan du exempelvis få information om:

- Fastighetsbeteckningar, adresser, inteckningar och rättigheter
- Ägare; lagfaren, tomträttsinnehavare och taxerad
- Taxeringsinformation som t.ex. boyta, byggnadsår och taxeringsvärde
- Byggnadsinformation och areal
- Servitut, planer och bestämmelser
- Delägande fastigheter
- Samfälligheter, t.ex. styrelsemedlemmar
- Vilka fastigheter ett bolag äger
- Antal lägenheter per adress och fastighet
- Lägenheter. T.ex. bostadsrätt/hyresrätt, bostadsyta och antal rum

Ett axplock av kunder

Ludvig & Co, Vitec Mäklarsystem, E.on, Vattenfall, Ellevio och SEB.

Källor

Vår huvudsakliga källa till fastighetsinformationen är Lantmäteriet.
lantmateriet.se