FORDON

FORDONSINFORMATION

InfoTrader levererar aktuell information om ett fordons, eller en hel fordonsflottas, status såsom exempelvis senaste besiktning, ägare, körförbud, tekniska data som är relevant för en rad olika branscher som t.ex. taxibolag, servicekedjor inom fordon såväl som revisionsföretag.

Ska du eller ditt företag köpa, hyra eller leasa en bil?

Då är det av största vikt att ni i förväg tar reda på så mycket som möjligt om fordonet. Med vår hjälp får du tillgång till relevant fordonsinformation. Vi har tillgång till bland annat Transportstyrelsens trafikregister och kan tack vare detta leverera data om bland annat ett fordons tidigare ägare, besiktningsuppgifter, fälgstorlek eller antal hästkrafter såväl som annan fordonsinformation.
Sök på bland annat registrerings-, chassi- eller organisationsnummer.

Behöver kontrollera en fordonsflotta?

Våra tjänster är inte begränsade till enbart enskilda fordon eller ägare. Våra tjänster låter dig även söka fordonsuppgifter om större serier eller grupper av fordon, till exempel ett företags fordonspark. Sådan information kan vara mycket värdefull att ha till hands i samband med större, eller långsiktiga, samarbeten, av olika slag.

Beställ fordonsuppgifter redan idag

Bra service är vår allra högsta prioritet. Därför erbjuder vi våra kunder flera olika lösningar, utifrån kundens speciella behov och förutsättningar – till exempel går det lika bra att få fordonsinformationen levererad som antingen engångsuttag eller i form av löpande aviseringar.

Bevakning

Genom att bevaka ett fordon får du reda på när en förändring sker. Det kan exempelvis vara en status- eller ägarförändring.
Vi bevakar alla ändringar som rapporterats in till Transportstyrelsen.

Innehåll

I tjänsten kan du exempelvis få information om:
- Allmänt som fabrikat/modell, färg, årsmodell, m.m.
- Fordonsstatus (exv. avförd eller körförbud)
- Skattestatus
- Tekniska data som motor, drivlina, däckdimensioner, m.m.
- Förvärvsdata / Senaste ägarna
- Senaste besiktningsresultatet
- Försäkring

Ett axplock av kunder

Coredination, Lidingö stad och Cabonline.

Kundcase

Bilpool - Framtidens bilinnehav?

Källor

Vår huvudsakliga källa till fordonsinformationen är Transportstyrelsen.
transportstyrelsen.se