FORDON

VI LEVERERAR RELEVANT INFORMATION

InfoTrader levererar information från Transportstyrelsen som är relevant för en rad olika branscher som t.ex. taxibolag, ägare till fordonsflottor, servicekedjor inom fordon såväl som revisionsföretag.

Ska du eller ditt företag köpa, hyra eller leasa en bil? Då är det av största vikt att ni i förväg tar reda på så mycket som möjligt om fordonet. Med vår hjälp får du tillgång till relevant fordonsinformation. Vi har tillgång till bland annat Transportstyrelsens trafikregister och kan tack vare detta leverera data om bland annat ett fordons tidigare ägare, besiktningsuppgifter och annan fordonsinformation. Sök på bland annat registrerings-, chassi- eller organisationsnummer.

Beställ fordonsuppgifter redan idag

Våra tjänster är inte begränsade till enbart enskilda fordon eller ägare. Våra tjänster låter dig även söka fordonsuppgifter om större serier eller grupper av fordon, till exempel ett företags fordonspark. Sådan information kan vara mycket värdefull att ha till hands i samband med större, eller långsiktiga, samarbeten, av olika slag. Bra service är vår allra högsta prioritet. Därför erbjuder vi våra kunder flera olika lösningar, utifrån kundens speciella behov och förutsättningar – till exempel går det lika bra att få fordonsinformationen levererad som antingen engångsuttag eller i form av löpande aviseringar.

Källor

Vår huvudsakliga källa till fordonsinformationen är Transportstyrelsen.
www.transportstyrelsen.se